Om du vill beställa

Dekorband och tyger kan fritt kombineras, så välj till exempel värmande fleece eller mysig teddy till vintern och blanka, svala tyger till sommaren!
De enfärgade fleece och teddy-tygerna finns i svart, brunt, grått och vitt. Till de varma årstiderna, eller för pälsraser, har jag utvalda tyger som är blanka, smutståliga och mycket starka. De finns i svart, brunt, marinblått, jägargrön, hallonröd och cerise.
Inkom med dina val och önskemål så hör jag av mig. Dekorbanden köps in i begränsad mängd så vissa kan ta slut.

Halsbanden sys som sk halvstryp med helsvetsade ringar. För att det ska passa just din hund bäst behövs två mått.
1) Det mindre ska vara så hårt som du vill att halsbandet ska vara när det är som mest åtdraget kring halsen och mäts där halsen är som smalast, normalt ett par cm nedanför öronen.

2) Det större måttet är det som anger hur stort halsbandet behöver vara för att fås över huvud och öron vid avtagning (viktigt att mäta just avtagning, då påtagning inte kräver lika stort), samtidigt som det inte ska vara så stort att det kan glida av då hunden går med sänkt huvud. Att halsbanden passar är särkilt viktigt för vinthundar då skillnaden mellan hals och huvud inte är så stor.

Då jag fått de mått och uppgifter jag behöver och ser att pengar kommit in, så börjar jag sy. Leveranstiderna kan variera men normalt tar det ca en vecka från beställning tills du har det.

Jag tar 299:- för de med dekorband och 249:- för de utan, inkl porto inom Sverige. Denna summa sätts in på SEB kontonr: 5265-0052783 och märks med ditt namn.

Lämna en kommentar